HIT ALPINEA

Lokacije dogodkov

 

Družba Hit Alpinea je soorganizator letošnjega 64. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije. Z namenom povezave dogajanja s krajem in okolico bomo pri izvedbi prireditve sodelovali z Občino Kranjska Gora, Turizmom Kranjska Gora, Turističnim društvom Kranjska Gora ter Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Radovljica.

Prireditve in tekmovanja bodo potekala na večih lokacijah. Glavnina dogajanja bo umeščena v hotele Hit Alpinee in Športno dvorano Vitranc Kranjska Gora.
V priponki si lahko ogledate dostope do posameznih dvoran in oštevilčena parkirišča, na katera boste napoteni z obvestilom za tekmovalce.
 
Pestremu programu dogajanja in prireditvam bo svoj čar dodal tudi utrip turističnega kraja, kjer se boste lahko srečali s ponudbo lokalnih pridelovalcev, ponudnikov rokodelskih izdelkov in podobno. Posebnost lokalnega dogajanja bo Alpska vasica okusov, kjer boste lahko okušali kulinarične dobrote, ki jih bodo za vas pripravljali lokalni gostinci Kranjske Gore in okolice.
V priponki si lahko ogledate lokacije, na katerih bodo posamezna tekmovanja in strokovne razstave 64. Gostinsko turističnega zbora Slovenije.  V priponki zemljevid Kranske Gore
 

multimedijske vsebine

| GTZ 2016 - Radenci | GTZ 2014- Portorož
GTZ 2013 - Terme Olimia |

Za ogled video vsebin moraš omogočiti piškotke
(glej na dnu strani desno) in klikni "Zapri"
 

 

Naši partnerji