HIT ALPINEA

Prijavnice za strokovna tekmovanja

 

V letošnjem letu uvajamo oddajo prijavnic za strokovne razstave in tekmovanja 63. Gostinsko turističnega zbora Slovenije izključno v elektronski obliki.

S klikom na povezavo 
e-prijavnica se vam bo odprla spletna aplikacija, v katero boste vnesli splošne podatke prijavitelja (podjetja ali fizične osebe), ki oddaja prijavo.

1) Najprej morate vpisati osnovne podatke prijavitelja: naziv, naslov, davčna številka, ime in priimek odgovorne osebe, elektronski naslov in kontaktno številko

2) S seznama tekmovanj boste izbrali tekmovanje, ki smo jih razporedili v naslednje skupine:

INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - kuharstvo
INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - strežba
INDIVIDUALNA TEKMOVANJA - hotelirstvo
EKIPNA TEKMOVANJA 
ŠOLSKA TEKMOVANJA

3) Po izboru tekmovanja se vam bo odprlo naslednje okno, v katerega boste vnesli potrebne podatke tekmovalca (ime in priimek tekmovalca, elektronski naslov, GSM številka in pomočnik, če je ta predviden). V primeru prijave večjega števila tekmovalcev, ni potrebna ponovna registracija, ampak dodatne tekmovalce le vnesemo.

4) Po zaključku prijavnic se s klikom na "potrdi" oddajo vse prijave in program bo na vaš e-naslov posredoval seznam prijavljenih tekmovalcev in ponudbo za plačilo kotizacij upoštevajoč predvidene popuste. 

5) Predvideli smo tudi popravke, tako da boste lahko po oddaji prijavnic s ponovno registracijo in klikom popravi zamenjali tekmovalca ali naredili popravek prijave.

Dodatno pomoč najde na povezavi navodila (PDF).

http://eprijavnica.gtzslovenije.si

multimedijske vsebine

| GTZ 2016 - Radenci | GTZ 2014- Portorož
GTZ 2013 - Terme Olimia |

Za ogled video vsebin moraš omogočiti piškotke
(glej na dnu strani desno) in klikni "Zapri"
 

 

Naši partnerji