HIT ALPINEA

Razpisi in obvestila

Spoštovani!
 
Ljubljana, 15.6.2017
 
Zadeva: Povabilo k sodelovanju na 64. Gostinsko – turističnega zbora Slovenije
 
Želite predstaviti nove tehnološke dosežke in ponudbo vašega podjetjagostinsko - turični stroki, ki se vsako leto srečuje na tradicionalni prireditvi, letos že 64. GTZ Slovenije. Letos bomo prireditev organizirali v Kranjski Gori, z gostiteljema Hit Alpinea d.d. Kranjska Gora in občino Kranjska Gora.
 
Program prireditve bomo strnili  v dva dneva skupaj s projektom Dnevi slovenskega turizma, ki se bodo pričeli v  torek 17. oktobra 2017 in bodo del zgodbe GTZ Slovenije. Prireditev bomo zaključili v sredo, 18. oktobra 2017 ob 17. uri.
 
Glede na razpoložljive prostore družbe Hit Alpinea in športno dvorano Vitranc bomo vsebino prireditve, strokovne razstave, tekmovanja in predstavitve razstavljavcev izpeljali v hotelskih prostorih hotela Kompas, hotela Prisank in v športni dvorani Vitranc, ki se nahaja vsamem središču Kranjske Gore. Prostorske možnosti kongresnih dvoran in športne dvorane nas delno omejujejo (priloga načrti razstavnih prostorov), zato vas naprošamo, da temu primerno načrtujete oziroma pripravite svoje predstavitve.
 
Poskušali vas bomo razporediti po vaši želji in maksimalno izkoristiti razpoložljive razstavne prostore, da bo zadovoljstvo obojestransko.

V prilogi
 (priloga 1) vam posredujemo razpis za sodelovanje na komercialnem delu prireditve. Ob zgodnji prijavi in plačilu ponudbe vam priznavamo popust in posebni popust ob naročilu sejemske opreme pri našem pogodbenem partnerju (priloga 2). V izogib neprijetnim situacijam v preteklosti smo pripravili tudi pogoje sodelovanja (drobni tisk) na hrbtni strani prijavnice – naročilnice. 
 
Ob zgodnji prijavi do 30. julija 2017  in plačilu ponudbe do 31. avgusta 2017 vam priznavamo popust po razpisnih pogojih.
 
Po prejetju prijav na razstavo bomo pripravili okvirno razporeditev, dokončna razporeditev in potrditve pa vam bomo v mesecu septembru.
 
Za vaše zaupanje in uspešno poslovno sodelovanje se vam v naprej zahvaljujemo in se veselimo srečanja z vami na prireditvi 17. in 18. oktobra 2017 v Kranjski Gori na 64. Gostinsko - turistični zbor Slovenije.


Priloge: Razpis razstavljavci  SLO  / ANG
             
Načrt  I. - športna dvorana Vitranc Kranjska gora
             Naročilo sejemske opreme PROEVENT - priloga pdf

multimedijske vsebine

| GTZ 2016 - Radenci | GTZ 2014- Portorož
GTZ 2013 - Terme Olimia |

Za ogled video vsebin moraš omogočiti piškotke
(glej na dnu strani desno) in klikni "Zapri"
 

 

Naši partnerji