HIT ALPINEA

Za medije

INFORMACIJE ORGANIZATORJA

64. Gostinsko turistični zbor Slovenije bomo organizirali v sodelovanju z družbo Hit Alpinea d.d. Kranjska Gora. Kranjska Gora je pomembno turistično in zimskošportno središče v zgornjem delu Savske doline ob izlivu Pišnice v Savo Dolinko. Okrog starega vaškega jedra je zgrajen nov, večinoma turistični del naselja s hoteli, počitniškimi stanovanji in hišami, rekreacijskimi objekti, trgovinami in žičnicami, ter smučarskimi progami in omrežjem kolesarskih in peš poti. Vse to daje Kranjski Gori z bližnjimi naselji Podkoren, Gozd Martuljek in Rateče podobo enotnega zgornjesavskega turističnega območja, pomembnega tako v letnem, kot tudi zimskem turizmu. Kranjska Gora je prizorišče pomembnih mednarodnih smučarskih tekmovanj v alpskem smučanju na Vitrancu in smučarskih skokih v Planici.
 
K sodelovanju smo povabili Občino Kranjska Gora, Turizem Kranjska Gora, Turistično društvo Kranjska Gora in Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Radovljica. S skupnimi idejami bomo pripravili vsebinsko zanimivo prireditev, ki bo 17. in 18. oktobra 2017 popestrila dogajanje v kraju in predstavila utrip tega turističnega kraja nekoč in danes.

Vzporedno bodo potekali tudi Dnevi slovenskega turizma - DST 2017, v katero so vključene vse institucije, oblikovalke zgodbe turizma in gostinstva v slovenskem prostoru. Nosilec in glavni organizator DST je Javna Agencija RS za trženje in promocijo turizma - STO. Prireditev bo obogatila še podelitev priznanj Turistične zveze Slovenije - »Moja dežela - lepa in gostoljubna«.
Sreda bo potekala po zastavljenem programu strokovnih tekmovanj in srečanj z večernim svečanim zaključkom 64. GTZ Slovenije, podelitvijo priznanj Turistično gostinske zbornice Slovenije, razglasitvijo rezultatov posameznih tekmovanj in družabnim srečanjem. Podrobne informacije o posameznih tekmovanjih lahko preberete na povezavi - tekmovanja.

Del prireditve je tudi razstavno-komercialni del, na katerem se bodo predstavljali ponudniki gostinske opreme, izdelkov in sponzorji prireditve.

Vljudno vabljeni na prireditev, za vse dodatne informacije pa se lahko obrnete na vodjo projekta.

Kontakt vodje projekta:

Srečko KOKLIČ

E-naslov: srecko.koklic@gzs.si
Mobitel: 00 386 51 273 000

multimedijske vsebine

| GTZ 2016 - Radenci | GTZ 2014- Portorož
GTZ 2013 - Terme Olimia |

Za ogled video vsebin moraš omogočiti piškotke
(glej na dnu strani desno) in klikni "Zapri"
 

 

Naši partnerji